Кандидат-президентът на проф. Анастас Герджиков повика на дебат в 15 часа

...
Кандидат-президентът на проф. Анастас Герджиков повика на дебат в 15 часа
Коментари Харесай

Докато Герджиков чака Радев на дебат, Йотова наглее: Ще излязат от анестезията и ще боли

Кандидат-президентът на проф. Анастас Герджиков повика на спор в 15 часа Румен Радев в Хасково. По случайност през днешния ден и двамата би трябвало да са там, с цел да беседват с гласоподаватели. От месец проф. Герджиков желае спор с Радев, само че безрезултатно, тъй като втория се крие и не дава отговор на въпроси.

В същото време на площадите вицето на Радев, Илияна Йотова популяризира недоказаните и напълно опровергани твърдения на назначения от тях вътрешен министър Бойко Рашков. Припомняме, че в рамките единствено на няколко часа, безспорна всяка институция у нас и строителна компания опровергаха едно по едно всичко казано от Рашков.

Йотова не се притеснява да приказва, че 60 милиона били откраднати в чували, без да има каквито и да е доказателства. Ние ще си върнем България – сигурна, обективна, просперираща, приказва Йотова от площада в Хасково. Не е ясно дали Йотова желае да си върне просперираща България, тъй като страната ни беше такава преди да влезе в спиралата от избори, породени от юмрука на Румен Радев. Скоро те ще излязат от анестезията и ще боли, когато се разкрият всичките им схеми! “, продължава Йотова.

Радев, който явно го е боязън от спор с проф. Анастас Герджиков избира да приглася на Йотова в разпространяването на неистините от страна на Рашков. Кандидатът-президентът подсилен от БСП обявява, че очаквал скоро да получи отговор къде са отишли парите от автомагистралите, само че не дава отговор към този момент дни наред къде са отишли парите от изтеглените държавни заеми.

Очевидно Радев и Йотова избират да повтарят опроверганите лъжи на Рашков, вместо да се изправят лице в лице със своите съперници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР